Om oss

Vi er en kompetent og solid utleier av utstyr

OM OSS


DF Rental holder til i Bergen og betjener kunder over hele vestlandet med utleieutstyr for onshore og offshore anlegg. Vårt mål er å alltid være i første rekke med service, kompetanse og HMS-fokus.

Selskapet har solide eiere og inngår som datterselskap av Dalseide og Fløysand AS i Bergen. Dette gir oss solide finansielle muskler og større tilgang på faglige ressurser på tvers av selskapsgruppen. Både eiere og ledelsen i DF Rental har lang erfaring med UHT-vannjetting og de andre typene utstyr som leies ut.

Vår daglige leder, Arild Brensdal har solid erfaring med operativ ledelse på onshore og offshore anleggsdrift, og leder et team med høy kompetanse på både utstyr og brukersituasjonen.

Vår viktigste forretningsfilosofi er at kundens sikkerhet alltid kommer i første rekke. HMS er det grunnleggende hos våre kunder, og derfor bruker vi de beste servicepartnerene vi vet om for å holde utstyret i samme stand som nytt, samtidig som det skal tilfredstille de strengeste sikkerhetskrav i bransjen.

HVA VI GJØR


DF Rental leier ut mobilt utstyr for UHT-vannjetting, strømsentraler, arbeidsbelysning, kompressorer og varmevifter til offshore og onshore kunder. Alt utstyr finnes tilgjengelig i Bergen, men kan leies ut til anlegg over hele Vestlandet.

Alt vårt utstyr støtter de nyeste ATEX sertifiseringene og EX-kravene for eksplosjonssikkert utstyr, med sone 1 og 2. Alle varianter er sertifiserte for ATEX 2014/34/EU som trådte i kraft i 2016.

Vi bruker nøye håndplukkede servicepartnere til å sørge for at utstyret alltid er i samme tilstand som nytt. FM Utleie står for det mekaniske vedlikeholdet og mye av utleveringen, mens Apply TB er vår partner på elektriske komponenter og reparasjoner.

Vi har tilgjengelig all relevant dokumentasjon for bruk av utstyret. Hos oss er det ressurspersoner tilgjengelig når det måtte være behov for, dersom du som kunde opplever problemer med utstyret. Vi kan på forespørsel ordne med levering av utstyret direkte til din site.